01 november 2013

Gedenk onze overledenen...

Hiermee wil ik ook onze laatste overledenen van Sint-Joris nog eens speciaal gedenken :

Lucien Deconinck : echtgenoot van Simonne D'Hondt, geboren te Sint-Joris op 20 september 1932 en overleden te Zevekote op 8 juli 2013. Werd begraven te Zevekote.

Elvira Hauspie : weduwe van Alfons Boeckx, geboren te Booitshoeke op 5 oktober 1917 en gestorven op 5 juli 2013. Eigenlijk woonden ze destijds  op grondgebied Ramskapelle, maar hun kinderen liepen allemaal school te Sint-Joris.Ik kan het niet nalaten om een paar keer per jaar het kerkhof van Oud Sint-Joris te bezoeken. 't Klinkt misschien raar, maar het lijkt een beetje op 'thuiskomen' tussen al die bekenden...

Nu en dan kom ik een naam tegen waarvan ik denk.. wie is dat ?  Nu ook weer. Ik zag dat een nieuw zerk was bijgekomen van 'René Rotsaert'.  Wie kent deze mijnheer en weet me er meer over te vertellen. Welke band had hij met Sint-Joris.

Zo ook dezelfde vraag voor Bert Bijnens.  Welke band had hij met Sint-Joris  ?

Van niet alle oud Sint-Jorisnaars ben ik op de hoogte wanneer ze overlijden.  Mochten jullie me hiervan op de hoogte brengen zou ik dit erg op prijs stellen.

Om mijn databank van alle overleden Sint-Jorisnaren aan te vullen, ben ik nog steeds op zoek naar bidprenten en rouwbrieven. Mogen gerust kopies zijn of digitale kopies.

Jullie kunnen mij contacteren via chantal.loones@telenet.be

Geen opmerkingen: